Velkommen til Snauweb

Viser 21 til 30 av 70.

H-helg

Agnethe
2013-07-05

Det er framleis mogleg å melde seg på H-helg! Men dersom du skal sjå revyen må du ordne billett sjølv. Lurer du på noko, eller har du ikkje fått invitasjon, kan du sende e-post til Snaustrinda-h-helga@list.stud.ntnu.no. Vi sender ut meir informasjon etter kvart.

H-helg

Agnethe
2013-05-15

Til hausten er det UKA igjen, og H-helga er 25.-26. oktober! Da bli alle gamle snaustrindarar invitert til bankett, speling og festing på Samfundet.

Vi gler oss!

Meir informasjon kjem seinare. 


Isfit og Bygdefest

Agnethe
2013-02-08

I kveld speler Snaustrinda på opningssermonien til Isfit! Dette er verdas største internasjonale studentfestival, og går av stabelen annakvart år i Trondheim. Vi gler oss til å spele norsk folkemusikk for det internasjonale publikumet. 

Seinare på kvelden blir det bygdefest på hybelen vår Musikerlåfte' der vi speler til dans, har loddsalg og anna moro. 

Snaustrinda tok heidersprisen!

Agnethe
2012-10-21

Snaustrinda Spelemannslag gjorde det godt i VM for studentspelemanslag i Sverige.

Fredag 12. oktober var det Studentspelmanslags-VM i Linköping i Sverige der vi deltok med ein reinlendar, ein pols og ein halling. Vi vart veldig glade da vi høyrte at vi fekk juryen sin heiderspris. VM-et var på Linköping Folkmusikfestival, der vi òg spelte til dans. Før vi kom til Linköping hadde vi vori innom Uppsala og spelt saman med V-dala Spelemannslag, så ein kan si vi har vori på ein liten turné i Sverige. Vi har delteki i VM før, og det var ei positiv oppleving, så vi gler oss til vi kjem attende til Linköping om to år. grin


Jubileumskonsert

Sveinung Heide
2012-09-06

Se vår plakat :)

Opptak av nye medlemmer.

Gusta Birgitte
2012-08-10

Kjenner du noen som går rundt med en liten spelemann i magen? 
 
Vi inviterer nye og gamle medlemmer til øvelse torsdag 24. august kl 19.00 på Musikerlåfte. Nye medlemmer er velkomne til en åpen øvelse og kan så søke opptak. Instrumenter som kan passe er trekkspill, kontrabass, gitar, mandolin, vaskebrett, fiolin, hardingfele, skjeer, fløyte, klarinett, nyckelharpe, bratsj, cello eller noe nytt og spennende. Spilleglede er obligatorisk.

Kontakt snaustrinda-sjef@list.stud.ntnu.no
 

Konsert og dansespilling på Skaun Samfunnshus

Gusta Birgitte
2012-03-15

Lørdag 17. mars reiser Snaustrinda til Skaun for konsertspilling samt etterfølgende dansespilling på Skaun Samfunnshus. Vi starter kvelden med en hyggekveld med Skaun Bygdekvinnelag. Ta turen til Samfunnshuset for en trivelig kveld i godt lag. Pris. 100,- inkl. kaffe og kaker Tid: 16.00 - ca 19.00 Det vil bli konsert med Snaustrinda, salg av kaker og kaffe, samt loddtrekning. Senere på kvelden blir det god gammeldags bygdefest for alle i festmoden alder. Vi spiller en liten blanding av det aller beste; gammeldans og irsk, samt litt swing og tango. Inngang fra kl. 21:00. Pris: 200,-

Spilling på lørdag

Helge Venås
2011-10-26

Lørdag 29. okt spiller vi i Nordre kl. 14 hvis det er oppholdsvær.
Vi spiller på Klubben på Samfundet ca. kl. 23 lørdagskvelden. Inkludert i inngang på samfundet

Påmelding til H-helg

Helge Venås
2011-10-18

28. - 29. oktober er det H-helg under UKA.
Påmeldingen til Snaustrinda sine arrangementer er egentlig over,
men det er fortsatt mulighet for å være med på gallamiddagen på
fredag og spilling og lunsj på lørdag formiddag.
Send en epost til solvebe@stud.ntnu.no hvis du ønsker å være med.

Konsert

Helge Venås
2011-10-14

Snaustrinda har konsert i Sangerhallen på Studentersamfundet onsdag 19. oktober kl. 21. Billett er inkludert i inngang. Inngang koster 20 kr for medlemmer av Samfundet, 40 kr for andre.